Иранското министерство на здравеопазването съобщи, че за последното денонощие случаите

...
Иранското министерство на здравеопазването съобщи, че за последното денонощие случаите
Коментари Харесай

Иран отчита рекордните 10 463 нови случая на коронавирус за последното денонощие

Иранското министерство на здравеопазването съобщи, че за последното денонощие случаите на коронавирус са се увеличили с 10 463. С това общият брой на случаите в най-тежко засегнатата близкоизточна страна става 692 649, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Пред държавната телевизия говорител на ведомството заяви, че за изминалите 24 часа 458 души са починали от COVID-19, с което смъртните случаи от началото на пандемията стават 38 749.

Правителството в Техеран наложи ограничения, тъй като в момента Иран се бори с трета вълна на вируса. От утре за следващия един месец предприятията от онези икономически отрасли, които не са от съществено значение, ще трябва да затварят преустановяват работа в 18.00 ч., съобщиха местни медии.

Някои болници остават без легла за лечение на нови пациенти, каза пред агенция ИСНА Надер Таваколи, член на иранския оперативен щаб за борба с коронавируса.

" Леглата в болниците, определени за пациенти с коронавирус, са запълнени ", каза той. " Тук в Техеран е нужно временно затваряне за две седмици, за да овладеем вълната на болестта и междувременно да можем да се заемем с планиране ", добави той.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14678  СЗО прикани да не си затваряме очите пред пандемията от COVID-19, макар умората СЗО прикани да не си затваряме очите пред пандемията от COVID-19, макар умората  Рекорден брой умряли от ковид в Босна и Херцеговина - 997 за денонощие Рекорден брой умряли от ковид в Босна и Херцеговина - 997 за денонощие  Психолози ще съветват възпитаници и учители за COVID-19 в София Психолози ще съветват възпитаници и учители за COVID-19 в София
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР