Иран регистрира 13 352 нови случая на коронавирус за последните

...
Иран регистрира 13 352 нови случая на коронавирус за последните
Коментари Харесай

Рекорд на новозаразени с коронавирус в Иран - 13 352 за денонощие

Иран регистрира 13 352 нови случая на коронавирус за последните 24 часа - най-големият дневен брой от началото на пандемията, предадоха Ройтерс и ТАСС, като се позоваха на министерството на здравеопазването.

Предишният рекорд беше отчетен едва вчера, когато беше съобщено за 13 053 случая. По данни на здравното министерство общият брой на заразяванията в Иран е достигнал 788 473.

През последното денонощие са починали почти рекордните 482 души. С това общият брой на смъртните случаи в Иран е достигнал 42 461. Вчера бяха отчетени рекордните 486 починали.

Иран е най-сериозно засегнатата от пандемията страна в Близкия изток. Заради тежката ситуация с разпространението на вируса властите решиха да въведат от 21 ноември в 150 града, включително столицата Техеран, комендантски час между 21 ч. и 4 ч. за две седмици.

Освен това е обявена карантина, включваща ограничаване на работата на всички частни обекти и държавни учреждения. Изключение се допуска за магазините за хранителни и други основни стоки, болниците и аптеките.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15184  Журналистка, пробвала се да предизвести за COVID-19 в Ухан, си навлече неприятности Журналистка, пробвала се да предизвести за COVID-19 в Ухан, си навлече неприятности  Студентки станаха доброволци в COVID-19 отделения в МБАЛ - Хасково Студентки станаха доброволци в COVID-19 отделения в МБАЛ - Хасково  Правителството подкрепя с 305 000 лв. чиновниците в етнографските музеи навън

Правителството подкрепя с 305 000 лв. чиновниците в етнографските музеи навън
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР