Изписани са всички пациенти, лекувани от COVID-19 в инфекциозното отделение

...
Изписани са всички пациенти, лекувани от COVID-19 в инфекциозното отделение
Коментари Харесай

Изписаха всички пациенти, лекувани от COVID-19 в МБАЛ – Добрич

Изписани са всички пациенти, лекувани от COVID-19 в инфекциозното отделение на МБАЛ – Добрич, съобщиха от пресцентъра на Областната администрация.

Три четвърти от поставените под карантина в областта са мъже. Три досъдебни производство са образувани за нарушение на мерките за овладяване и ограничаване на разпространението на зараза с COVID-19. Информацията е на секретаря на Областния координационен щаб (ОКЩ) и директор на Регионалната здравна инспекция д-р Светла Ангелова, информира Дарик.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5436

Още един починал от COVID-19 у нас. Три деца са заразени

От началото на пандемията в област Добрич под карантина общо досега са били поставени 2013 жители. Към днешна дата карантинираните лица в областта са 535 души, като три четвърти от тях са мъже.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5436  Индия с нови инструкции за изключителните ограничения Индия с нови инструкции за изключителните ограничения  Експерти настояват, че ограниченията против вируса може да продължат чак до 2022 година Експерти настояват, че ограниченията против вируса може да продължат чак до 2022 година  Албания изплаща по 350 $ на наранени от рецесията служащи Албания изплаща по 350 $ на наранени от рецесията служащи
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР