Извън обявените от министър Ананиев времеви прозорци няма да има

...
Извън обявените от министър Ананиев времеви прозорци няма да има
Коментари Харесай

Младен Маринов се закани: Да му мислят всички, които вчера и днес са излъгали по КПП-та в София! Ще има наказания

Извън обявените от министър Ананиев времеви прозорци няма да има възможност личните автомобили няма да могат да напускат или да влизат в София. В София колите ще могат да се движат нормално.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5655
Това заяви на извънреден брифинг в Министерски съвет вътрешният министър Младен Маринов  Младен Маринов Младен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е " Право`` в УНСС, по повод заповедта на здравния министър, с която влизането в София ще се осъществява сутрин от 06.00 часа до 08.00 часа, а излизането ще е от 18.00 часа до 20.00 часа.

" Деклрациите остават в сила. Днес полицаите по КПП-та бяха поставени на изключителен тормоз от гражданите. Над 5 000 автомобила са върнати. Беше игра на котка и мишка. Не мога да споделя всичките простотии, които колегите са чули: да изхвърля зелето и тн. Не знам тези, които днес са попълнили неверни данни, как ще се приберат. Разпоредил съм пълна проверка. Ще има наказания за всички, които днес са излъгали. Това са времевите прозорци, които ще се спазват в следващите дни ", категоричен бе Маринов.

" Общият брой на напусналите автомобили не мога да кажа. Днес явно е бил най-работният ден, защото през седмицата нямаше такова движение като днес. Разочарован съм от отношението на гражданите към полицията. Много ми е интересно как всички ще се върнат в София, като са посочили, че отиват по родните си места. Ще има наказания. Дали живееш под наем или имаш постоянен апартамент в София - къде си тръгнал? Колко пъти повторихме и помолихме да не се пътува. Мисля, че вече се спекулира с нашето търпение. В другите областни градове движението е много по-малко и хората спазват мерките. Там и заразените са много по-малко. Явно хората там схващат по-добре сериозността на проблема ", разкри Маринов.

" Имам информация за известни напрежение във Факултета и Филиповци. Насочени са допълнителни сили на Жандармерията, за да не се допуска ескалация. Колегите работят в момента и ще разберем какъв проблем имат. следим и информацията за готвен протест утре. Всички колеги работят ", добави вътрешният министър.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5655  Ананиев разкри кой ще може да влиза и да излиза от София Ананиев разкри кой ще може да влиза и да излиза от София  НА ЖИВО: Затварят София до второ разпореждане НА ЖИВО: Затварят София до второ разпореждане  В Китай за първи път проговориха за P4 – мястото, където съгласно Тръмп е основан COVID-19 В Китай за първи път проговориха за P4 – мястото, където съгласно Тръмп е основан COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР