За шеста поредна година „Еврофутбол“ обявява прием на документи за

...
За шеста поредна година „Еврофутбол“ обявява прием на документи за
Коментари Харесай

„Еврофутбол“ ще отпусне 2500 лева на студент от Техническия университет в София

За шеста поредна година „ Еврофутбол “ обявява прием на документи за стипендия на името на своя колега Лука Бекяров. Тя е предназначена за студенти от Техническия университет – факултет „ Компютърни системи и управление “, и е на стойност 2500 лева (10 месеца по 250 лева).

Паралелно с това фондация BCause провежда конкурс за ученици, които през 2018/2019 г. са 12-и клас и имат изключителни постижения в областта на математиката и информатиката. Те могат да спечелят стипендия „ Лука Бекяров” в размер на 3000 лв. или една от другите три поощрителни стипендии в размер на 1000 лв. Средствата могат да бъдат използвани за обучение, участие във форуми и конкурси, закупуване на техника, помощни материали и други.

Стипендия „ Лука Бекяров “ за студенти
Стипендията за студентите от 1-ви до 3-ти курс включително във факултет „ Компютърни системи и управление “ на Техническия университет се отпуска въз основа на академичния успех и постижения в конкурси. Затова е препоръчително кандидатите да изпратят и копия от грамоти и сертификати от свои участия в такива състезания.
Всички, които искат да се включат в конкурса, трябва да подадат попълнен формуляр на имейл [email protected] до 9 ноември 2018 г. Те могат да го изтеглят от сайтаwww.bcause.bg. Там ще открият и другите задължителни документи.

Стипендия „ Лука Бекяров “ за ученици
Процедурата за кандидатстване е подобна на тази за студентите. Попълва се формуляр, който може да се изтегли от сайтаwww.bcause.bg, а после се изпраща до 9 ноември 2018 г. на имейл [email protected], заедно със следните документи:
- Сканирани сертификати и грамоти от участия в национални и международни състезания и конкурси по математика и информатика;
- Служебна бележка от училището, която показва какъв е успехът на ученика от предходната година.

По желание, кандидатите могат да заснемат и изпратят кратко видео.
И в двата случая след подбора по документи с избраните финалисти ще се проведе интервю, за да се определи кой кандидат ще получи стипендията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР