Заради положителен тест за коронавирус на член на семейството ми,

...
Заради положителен тест за коронавирус на член на семейството ми,
Коментари Харесай

И главният прокурор е под карантина

" Заради положителен тест за коронавирус на член на семейството ми, сам се поставих под карантина в очакване на указания от здравните власти. С личен пример и спазвайки правилата, всеки помага на лекарите в борбата им с пандемията. Пожелавам здраве на всички! " Това написа преди малко в туитър главният прокурор Иван Гешев.

" Нека всички покажем, че съединението прави силата на дела, не само на думи. Да помогнем на лекарите и медицинските работници, борещи се за живота на много българи, като проявим отговорност! ", добавя още той.



Заради положителен тест за коронавирус на член на семейството ми, сам се поставих под карантина в очакване на указания от здравните власти. С личен пример и спазвайки правилата, всеки помага на лекарите в борбата им с пандемията. Пожелавам здраве на всички!
— Ivan Geshev (@IvanGeshevPG) Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13834  Нови ограничения ще борят COVID-19 в Хърватия Нови ограничения ще борят COVID-19 в Хърватия  Изследване: Аспиринът може да понижи риска заболели с COVID-19 да бъдат интубирани Изследване: Аспиринът може да понижи риска заболели с COVID-19 да бъдат интубирани  В Словакия стартира всеобщо тестване за ковид В Словакия стартира всеобщо тестване за ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР