Екоминистърът Емил Димитров разказа какво се случва в министерството, след

...
Екоминистърът Емил Димитров разказа какво се случва в министерството, след
Коментари Харесай

Тестваха всички служители на екоминистерството за COVID-19

Екоминистърът Емил Димитров разказа какво се случва в министерството, след като чистачка се е оказала заразена с COVID-19. Паника засега няма, каза той по Нова тв.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7758
Жената е била на работа в четвъртък и петък. Събота и неделя е имала влошаване на състоянието.

Вчера бяхме уведомени за случая и преминахме към аварийния план, каза Димитров. План Б е да се използва подземно министерство с отделен вход.

По думите му най-много тя да е имала контакт с другите хигиенистки и портиера. Всички служители ще бъдат тествани, каза той.

Днес се очакват резултатите от тестовете. Нормално е хората да се притесняват, всеки има деца жена, но тази служителка не е дошла нарочно да ни зараси. Случва се, каза той.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7758  111 медици са умряли от COVID-19 в Мексико 111 медици са умряли от COVID-19 в Мексико  Путин: Русия гладко излиза от блокадата Путин: Русия гладко излиза от блокадата  Как се дезинфекцира вярно? Как се дезинфекцира вярно?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР