Единственото, което помага срещу коронавируса е дистанцията. Това заяви пред

...
Единственото, което помага срещу коронавируса е дистанцията. Това заяви пред
Коментари Харесай

Д-р Николай Велинов: Единственото, което помага срещу коронавируса е дистанцията

Единственото, което помага срещу коронавируса е дистанцията. Това заяви пред " Беновска пита " по Канал 3 д-р Николай Велинов, неврохирург от " Пирогов ".
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8745
" Лечението е симптоматично, много лекарства се ползват ", допълни неврохирургът.

Одобриха първото лекарство за лечение на коронавируса

" Хлорохинът е притовпоказен за сърцата на пациентите. Хидроксихлорохинът може да помогне на някои пациенти, но не може да се разчита за това на всички пациенти ", каза още той.

" Плазмата с антитела е хит в лечение на коронавируса, но и то не е панацея. Не знам още достатъчно за вируса ", заяви д-р Велинов.

" Коронавирусът създава белодробна патология. Има и млади пациенти, които развиват инфекция и те почиват от вируса, а са нямали белодробни заболявания преди COVID-19 ", отговори експертът има ли починали пациенти само от коронавирус.

" От 1 юни болница " Пирогов " започва да работи в нормален режим. Ще се изпишат и последните излекувани от COVID-19 ", разкри неврохирургът.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8745  Д-р Симидчиев: Вирусът ни пощади, само че животът в никакъв случай няма да бъде като този преди Д-р Симидчиев: Вирусът ни пощади, само че животът в никакъв случай няма да бъде като този преди  Руски препарат против COVID-19 може да e в лечебните заведения до дни Руски препарат против COVID-19 може да e в лечебните заведения до дни  100-годишна индонезийка пребори COVID-19 100-годишна индонезийка пребори COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР