Еврокомисарят по разширяването Оливер Вархей съобщи, че Европейският съюз изпраща

...
Еврокомисарят по разширяването Оливер Вархей съобщи, че Европейският съюз изпраща
Коментари Харесай

ЕС изпраща 38 милиона евро спешна помощ за здравеопазването в Западните Балкани

Еврокомисарят по разширяването Оливер Вархей съобщи, че Европейският съюз изпраща 38 милиона евро спешна помощ за системата на здравеопазването на страните от Западните Балкани.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2459
Предвидено е и пренасочване на над 373 милиона евро за обществено-икономическо възстановяване на региона от последиците от пандемията от коронавирус, написа Вархей в " Туитър ".

СЗО с предизвикателство: Как се мият ръцете

Еврокомисарят посочи, че е изпратил писмо на всички премиери от Западните Балкани, в което ги е уверил, че подкрепя региона в борбата с COVID-19.

Вчера Вархей каза за Танюг, че ЕС ще направи всичко възможно Западните Балкани да получат необходимото им медицинско оборудване за борба с епидемията. ЕС обмисля и начини да помогне на региона да се справи и с икономическата страната на кризата, каза еврокомисарят.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния китайски коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2459  Коронавирусът порази и водещия на брифинга за данни за болестта в Италия Коронавирусът порази и водещия на брифинга за данни за болестта в Италия  Очаква се взрив на разводите поради ковид, настояват юристи Очаква се взрив на разводите поради ковид, настояват юристи  Полша удължи до 13 април действието на решението си да затвори границите Полша удължи до 13 април действието на решението си да затвори границите
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР