Д-р Сибилла Маринова не е медицински фашист, а един от

...
Д-р Сибилла Маринова не е медицински фашист, а един от
Коментари Харесай

След смъртта на 19-годишния младеж: бащата обвинява д-р Сибилла Маринова, колегите й я защитаха

Д-р Сибилла Маринова не е медицински фашист, а един от най- добрите анестезиолог-интензивисти в тази държава. Тази категорична позиция изказаха от Националната асоциация на работещите в Спешната медицинска помощ. Подкрепата за началника на отделението по Анестезиология и интензивно лечения идва след обвиненията на бащата на 19-годишния Христо, който си отиде след като бе заразен с коронавирус - нещо, за което семейството му се осъмни. Бащата Иван отправи критика лично към д-р Маринова.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11267
Случаят доби сериозен отзвук в медиите, а бащата заяви, че ще търси истината за загубата на детето си.

"..Синът ми къде е бил към 26.07.2020 г., ако не в реанимацията на Сибила? Или не е знаела??? " Първата линия " може да се окаже последната отсечка в нечии кариери ", пише той в свой пост във фейсбук.

Скандалът с починалото от COVID-19 момче се разраства. Лекарите с остра реакция срещу обвиненията на бащата

Хора, които познават работата на д-р Маринова, пък му отвърнаха:

" Тази, която ежедневно спасява животи. Тази, която вдига телефона си в десет вечерта, в два през нощта и в пет сутринта. Тази, която е спасявала многократно децата ми, свекър ми, свекърва ми, баба ми. Тази, на която и се плаче от преумора и намира сили да ти даде кураж в труден за теб момент. ТЯ. Част от живота и семейството ми. Със затворени очи и поверявам живота си. Защото и вярвам с цялата си душа и сърце! Защото е безкрайно чувствителна, добра, интелигентна, състрадателна! Истински професионалист, който ежедневно влага със страст знания и умения и спасява човешки животи!
ТЯ! Най-добрият ми приятел! Свалете си мръсните лапи от нея! Обичам те, докторе! Не си сама в тази борба! ", написа Мария Страшилова.



От Българския лекарски съюз призоваха да не се използват обидни квалификации срещу медиците. От Великотърновската болница, където почина момчето, обявиха, че искат медицинска проверка.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11267  Майка, предходна през ужаса COVID-19: Нямаше кой да преслуша гърдите на бебето ми Майка, предходна през ужаса COVID-19: Нямаше кой да преслуша гърдите на бебето ми  Нов случай на чиновник на община Пловдив с позитивен тест за Коронавирус - 19 Нов случай на чиновник на община Пловдив с позитивен тест за Коронавирус - 19  Мадридските нощни заведения затварят порти Мадридските нощни заведения затварят порти
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР