Д-р Педро Кавадас, сочен за едно от най-големите светила в

...
Д-р Педро Кавадас, сочен за едно от най-големите светила в
Коментари Харесай

Лекар в Испания относно COVID-19: Това няма да приключи добре за нас

Д-р Педро Кавадас, сочен за едно от най-големите светила в областта на пластичната хирургия в Испания, отправи сериозни критики към правителството на страната във връзка с начина, по който подходи спрямо овладяването на COVID-19, като дори призова да бъде извършен цялостен одит на кабинета на Педро Санчес, за да се установи защо държавата е реагирала толкова неадекватно предвид мащаба на заразата.

По думите му новия коронавирус е нанесъл дори повече щети на икономиката на страната, отколкото на самата здравна система, което се дължи на забавените и спорни мерки на правителството, а не толкова на самия вирус.

Струва ми се, че нещата няма да приключат добре за родината ми след края на тази пандемия и не толкова по вина на вируса, колкото на лошото управление на държавата по ограничаването му, коментира д-р Кавадас и накрая дори изрази увереност, че именно Испания ще е страната с най-много жертви от вируса и най-сериозно пострадалата икономически от последствията на COVID-19.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11906  Искат спомагателни средства за учебните заведения за дезинфектанти Искат спомагателни средства за учебните заведения за дезинфектанти  Над 1 млн. случая в Русия Над 1 млн. случая в Русия  Високият % смъртни случаи от COVID-19 се дължи на пика на болестта преди месец и половина Високият % смъртни случаи от COVID-19 се дължи на пика на болестта преди месец и половина
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР