Д-р Владимир Симеонов е новото младо попълнение в лекарския състав

...
Д-р Владимир Симеонов е новото младо попълнение в лекарския състав
Коментари Харесай

Нещо невиждано от 14 години се случи в болницата в Дупница

Д-р Владимир Симеонов е новото младо попълнение в лекарския състав на общинската болница в Дупница. Той е назначен от началото на месеца в ортопедично отделение на общинската болница на мястото на пенсиониралия се д-р Ванцети Владимиров, пише Struma.bg.

За последно млад лекар е започвал работа в дупнишката болница преди 14 години. Това е хирургът д-р Йордан Никулчин, който идва в града от студентската скамейка. Д-р Вл. Симеонов е специализирал в ортопедия в „ Пирогов”.

“След като приключих със специализацията в „ Пирогов”, си потърсих работа като ортопед в болница “Света Анна” в София. Там ми казаха, че има свободно място в Дупница. Подадох документи за работа и бях назначен на постоянен трудов договор в общинската болница, а съм и на граждански в “Света Анна”. Съчетавам така смените, че да мога да се вместя в графика и на двете болници”, разказа д-р Симеонов.

Той е роден в Костенец, но живее с жената на сърцето си в столицата. Скоро очакват и първа рожба – момиченце. В ортопедичното отделение в общинската болница работят трима лекари – завеждащ отделението, бившият шеф на болницата д-р Любомир Таушански, д-р Сотир Каралийски и младият д-р Вл. Симеонов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР