Допълнителни 182 легла за лечение на Covid-19 се разкриват в

...
Допълнителни 182 легла за лечение на Covid-19 се разкриват в
Коментари Харесай

Още легла за лечение на COVID-19 разкриват в Пловдивска област

Допълнителни 182 легла за лечение на Covid-19 се разкриват в Пловдив и областта. Това обяви областният управител Дани Каназирева след заседание на Медицинския щаб, в който се включиха и директори на всички болници на територията на областта. 55 от тях са в региона, а останалите с в Община Пловдив, допълва БНР.

60 легла се разкриват в УБАЛ „ Пловдив “, а по 10 в останалите лечебни заведения.

„ Надявам се, че с тези легла, които вече отиват близо 500 за територията на нашата област, ще бъдат напълно достатъчни за да поемем по-големия брой положителни проби. Имаме достатъчно и легла за интензивни грижи. Екипите също са осигурени. Организацията в Пловдив и региона е добра “, това заяви областният управител Дани Каназирева.

От миналата седмица на територията на областта се правят и масови проверки за спазване на противоепидемичните мерки. Извършени са 2581 проверки за четири дни.

„ Наблюденията ни са, че на повечето места мерките се спазват “, каза Каназирева.

Тя подчерта, че се дава още толеранс от 10 дни, но след това ще се налагат санкции и ще се пристъпва към затваряне на обекти, които не спазват противоепидемичните мерки. Останалите ще продължат да работят.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13836  Доц. Чорбанов: Скоро България ще има първообраз на своя ваксина против COVID-19 Доц. Чорбанов: Скоро България ще има първообраз на своя ваксина против COVID-19  И основният прокурор е под карантина И основният прокурор е под карантина  Нови ограничения ще борят COVID-19 в Хърватия Нови ограничения ще борят COVID-19 в Хърватия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР