Дете, заразено с новия коронавирус, е починало в Швейцария. Това

...
Дете, заразено с новия коронавирус, е починало в Швейцария. Това
Коментари Харесай

В Швейцария за пръв път почина дете, болно от COVID-19

Дете, заразено с новия коронавирус, е починало в Швейцария. Това съобщи днес Федералната служба за обществено здраве, предаде БТА, цитирайки ДПА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8690
Това е първият смъртен случай в страната на непълнолетен, болен от COVID-19. Детето, което е живяло в северния швейцарски кантон Ааргау, се е заразило в чужбина, каза на пресконференция в Щефан Кустер, високопоставен представител на властите.

В Швейцария обявиха значително облекчаване на мерките, наложени заради COVID-19

Досега над 30 800 души в Швейцария са дали положителна проба за коронавируса, а 1657 са починали. През последните дни броят на новите заразени в страната за едно денонощие варира между 15 и 32.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8690  Два нови случая на инфектирани с ковид в Разградско Два нови случая на инфектирани с ковид в Разградско  Доказват с изследване, че Бургас е един от най-безопасните региони от COVID-19 Доказват с изследване, че Бургас е един от най-безопасните региони от COVID-19  Смъртността във Франция по-ниска през май в съпоставяне със същия интервал на предходната година макар COVID-19 Смъртността във Франция по-ниска през май в съпоставяне със същия интервал на предходната година макар COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР