Ден на траур е обявен в община Белица за 31

...
Ден на траур е обявен в община Белица за 31
Коментари Харесай

Ден на траур в Белица заради двамата лекари - баща си син, починали от COVID-19

Ден на траур е обявен в община Белица за 31 август /понеделник/ в памет на двамата местни лекари, които починаха от коронавирус, съобщиха от общината. С това местните жители ще отдадат почит на д-р Муса Вакльов и неговия син д-р Емил Вакльов.

Доктор Муса Вакльов е бил личен лекар, като е лекувал хора от населените места в община Белица, каза за БТА кметът Радослав Ревански. Неговият син, д-р Емил Вакльов, е работил в частната болница в Благоевград.

В заповедта на общинския кмет е посочено, че се забраняват всички празненства, отменят се и обществени мероприятия. Знамената на всички сгради ще бъдат спуснати наполовина.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11869  Дете на 4 година измежду новозаразените с Covid-19 в Смолянско Дете на 4 година измежду новозаразените с Covid-19 в Смолянско  Сеул вкара още веднъж ограничавания на заведенията за хранене и затвори спортните зали Сеул вкара още веднъж ограничавания на заведенията за хранене и затвори спортните зали  Жена на 83 година и мъж на 57 са новите жертви на ковид Жена на 83 година и мъж на 57 са новите жертви на ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР