Дезинфекция и миене на улиците и кварталите започва от утре

...
Дезинфекция и миене на улиците и кварталите започва от утре
Коментари Харесай

Дезинфекция и миене на улиците и кварталите започва от утре Община Дупница

Дезинфекция и миене на улиците и кварталите започва от утре Община Дупница. Обработката на главната улична мрежа и жилищните комплекси ще продължи три дни.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4705
Предвидено е дезинфектиране и на района около пазара, а в петък, ръчно ще бъдат обработени и пространствата на около масите и самите маси.

През следващата седмица ще се направи дезинфекция и на сгради, институции, парковите пространства и улиците около църковните храмове. От събота кооперативният пазар ще бъде отворен при строго спазване на мерките, казаха още от Общината.

От там увериха, че е направена вътрешна организация за редовно дезинфекциране, както и по отношение на пропусквателния режим, който ще бъде контролиран.

Няма да се допуска търговец без предпазни средства - маски и ръкавици, а клиентите е желателно също да бъдат с предпазни средства. Подготвяме указателни и информационни табели, ще бъде направена маркировка за потока от клиенти, за да не се получава струпване, обясниха още от общинската администрация.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4705  Кметът на Бургас за ковид: Имаме късмет! Кметът на Бургас за ковид: Имаме късмет!  Путин: Да обединим старания в битката против болестта Путин: Да обединим старания в битката против болестта  Проверяват ромската баня в Кюстендил Проверяват ромската баня в Кюстендил
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР