Дебатите по вота на недоверие започнаха в отсъствието на премиера

...
Дебатите по вота на недоверие започнаха в отсъствието на премиера
Коментари Харесай

Караянчева сряза БСП: Борисов е в Брюксел, надявам се духом да е с нас

Дебатите по вота на недоверие започнаха в отсъствието на премиера Бойко Борисов. Той да дойде в пленарната зала поискаха от БСП, но председателят на Народното събрание Цвета Караянчева ги сряза, че премиерът се намира в командировка в Брюксел.
" Надявам се той духом да е с нас ", отсече председателката на парламента по адрес на Борисов в отговор на соцдепутата Георги Гьоков.
Минути преди това пък Воля излязоха с декларация срещу президента Румен Радев, че призовал правителството и политиците да мълчат по време на процедурата за избор на нов боен самолет.
" Радиомълчете си вие! ", изригна тя, като нахока държавния глава, че уж искал да осветява с прожекторите, пък призовал към радиомълчание.
От партията на Марешки щели да бойкотират дебатите по вота на недоверие, защото щели да отидат " при истински нуждаещите се ". Искали да ги запомнят като " истински държавници ". Няма да участваме в безсмислени и безрезултатни дебати, отсече Кръстина Таскова.
В пленарната зала присъстват и повечето министри от кабинета Борисов 3, на които левицата поиска оставката заради провал в здравната политика.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР