Далеч сме от от поетапното премахване на мерките. В държавите,

...
Далеч сме от от поетапното премахване на мерките. В държавите,
Коментари Харесай

Лекар от Пирогов: Далеч сме от от поетапното премахване на мерките

Далеч сме от от поетапното премахване на мерките. В държавите, в които това стана – Италия, Испания, сами виждате какво е положението. У нас ще бъде трудно да бъдат обдишвани голям брой пациенти. Това заяви доц. Николай Велинов, член на УС на БЛС и лекар в УМБАЛС „ Н.И. Пирогов “, в предаването " Неделята " по Нова телевизия.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5142
" Все още не познаваме добре вируса, но няма и ваксина ", отбеляза лекарят, който е работил на първа линия, но сега е изолиран в дома си. Той допълни, че в „ Пирогов “ работят на два екипа, за да може, ако някой се зарази, болницата да продължи да работи.

Доц. Атанас Мангъров: 70% от хората у нас трябва да изкарат COVID-19

Велинов обясни, че на всеки 15 дни всеки излиза в карантина от лечебното заведение. Това се прави, за да може при нужда да се разчита на тях, а не болницата да остане без лекари.

" Съгласен съм, че младите преболедуват по-леко коронавируса, но възрастните са изложени на голям риск. Населението в България е застаряващо, което може да доведе до рязко увеличаване на пациентите ", предупреди той.

Православните талибани победиха!


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5142  Ремонтират виадуктите по Автомагистрала Ремонтират виадуктите по Автомагистрала " Тракия " макар пандемията  Кметът на Бургас с значима информация по отношение на COVID-19 Кметът на Бургас с значима информация по отношение на COVID-19  ГЕРБ подари 3000 защитни маски на обществено слаби и самотни възрастни хора в Сливен ГЕРБ подари 3000 защитни маски на обществено слаби и самотни възрастни хора в Сливен
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР