Гранични полицаи задържаха на ГКПП „Капитан Петко войвода“ шестима нелегални

...
Гранични полицаи задържаха на ГКПП „Капитан Петко войвода“ шестима нелегални
Коментари Харесай

Граничари хванаха шестима нелегални мигранти, натъпкани в камион

Гранични полицаи задържаха на ГКПП „ Капитан Петко войвода “ шестима нелегални мигранти, укрити в камион. Това съобщиха от МВР.

На 6 октомври, на пункта пристигнал за влизане в България товарен автомобил,,Ман”, управляван от чужд гражданин. При проверка с рентген са възникнали съмнения за укрити лица в него.



Камионът е разпломбиран от дежурните митнически служители, при което в товарното помещение са намерени шестима мъже, от които един се представил за сириец, останалите - за мароканци.

Установено е, че незаконните мигранти са се скрили в камиона, след като срязали брезента на тавана. Открити са макетното ножче и иглите, с които е срязан и зашит брезента.



Незаконните мигранти са задържани. Уведомена е районната прокуратура. Образувани са бързи производства по описа на ГПУ – Ново село. Работата по случая продължава.
Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 138  Италианското държавно управление облекчи законите на Салвини за миграцията Италианското държавно управление облекчи законите на Салвини за миграцията  Полицията в Северна Македония разруши незаконна група за трафик на мигранти Полицията в Северна Македония разруши незаконна група за трафик на мигранти  Гърция упрекна десетки чиновници на НПО-та в шпионаж. Има и българи Гърция упрекна десетки чиновници на НПО-та в шпионаж. Има и българи
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР