Във Великобритания са регистрирани 43 случая на новия коронавирус с

...
Във Великобритания са регистрирани 43 случая на новия коронавирус с
Коментари Харесай

Откриха тревожни мутации на COVID в Бристол и Ливърпул

Във Великобритания са регистрирани 43 случая на новия коронавирус с " тревожни мутации " в Бристол и Ливърпул, съобщи британският здравен министър Мат Ханкок, цитиран от Ройтерс.

Той каза, че новите варианти означават, че правителството трябва да действа предпазливо, предава БТА.

" Видяхме 11 случая на мутации, будещи тревога, в Бристол и 32 в Ливърпул ", каза Ханкок пред британски депутати. Тези случаи са извън 11-те случая на южноафриканския вариант на коронавируса, които нямат връзка с международни пътувания.

Във Великобритания са засечени случаи на британския вариант на вируса, които имат най-тревожни мутации.

Трябва да продължим да действаме предпазливо, не на последно място заради предизвикателствата от новите варианти на коронавируса ", каза министърът.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 19232  COVID-19 внезапно снижава равнището на витамин А в организма COVID-19 внезапно снижава равнището на витамин А в организма  Министерство на здравеопазването разгласява цялостната информация за имунизацията на Astra Zeneca Министерство на здравеопазването разгласява цялостната информация за имунизацията на Astra Zeneca  Румъния е на 4-то място в Европейски Съюз по имунизация против COVID-19 Румъния е на 4-то място в Европейски Съюз по имунизация против COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР