Все още не е взето решение дали ще има наказание

...
Все още не е взето решение дали ще има наказание
Коментари Харесай

Шефът на болницата в Сандански не се чувства виновен, че е употребил ваксините

Все още не е взето решение дали ще има наказание за директора на болницата в Сандански.

Д-р Илия Тонев, управител на МБАЛ " Югозападна болница " заяви пред БНТ, че към момента няма информация относно съдържанието на доклада по проверката. Все още не му е връчен и протокол по надлежен ред. Той заяви, че не се чувства виновен.

" При първата ваксинация липсваха достатъчно подробни инструкции, не се чувствам виновен, че съм употребил всички предоставени ми от РЗИ дози с ваксина. Към момента не мога да отговоря дали ще подам оставка зависи от съдържанието на констативния протокол и дали са намерени сериозни нарушения ", уточни д-р Тонев.

За ваксинирането на дъщеря му той обясни, че тя е била добавена в последния момент към списъка с идеята да не бъдат похабени ваксини.

" Не е било предварителен план, защото аз имам две деца. Другото ми дете не е ваксинирано, явно че не съм бил с подготвен план да уредя дъщеря си или да прередя други нуждаещи се ", каза д-р Тонев.

" За съжаление, кампаниите не са организирани по начин, по който да грантират употребата на голям процент от доставените ваксини. Непрекъснато списъците се обновяваха в хода на самите кампании по ваксинации, защото имаше много персонал, който се отказваше ", обясни д-р Тонев.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18311  Ген. Мутафчийски разкри ще има ли цялостен локдаун в България Ген. Мутафчийски разкри ще има ли цялостен локдаун в България  Франция вкарва вечерен час, а Португалия от през днешния ден е в цялостна карантина Франция вкарва вечерен час, а Португалия от през днешния ден е в цялостна карантина  2 млн. души в Израел са получили първата доза от имунизацията против COVID-19 2 млн. души в Израел са получили първата доза от имунизацията против COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР