В община Сливен е регистриран спад с около 40 процента

...
В община Сливен е регистриран спад с около 40 процента
Коментари Харесай

Спад с около 40% на новозаразените с COVID-19 се наблюдава в община Сливен

В община Сливен е регистриран спад с около 40 процента на новозаразените с COVID-19 в сравнение с предходната седмица, съобщиха от общинския пресцентър.

За периода 14 - 20 декември новите случаи са 320, излекувани са 417 души. Починали са 32 пациенти, активните случаи към момента са 1044. Справката сочи, че за предходната седмица новите заразените с коронавирус в Сливен са били 541.

Според кмета Стефан Радев това е осезаем ефект от противоепидемичните мерки. Той призовава гражданите да продължат да носят маски, да спазват дистанция и лична хигиена.

От началото на пандемията диагностицирани с коронавирусна инфекция в община Сливен са 3481 души. Излекувани са общо 2275. Починали са 162 пациенти. Заразените на 100 000 души население за 14 дни в общината са 680 души.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17102  Жена се хвърли от блок в Смолян Жена се хвърли от блок в Смолян  Проф. Момеков: Ще преборим вируса в края на идната година Проф. Момеков: Ще преборим вируса в края на идната година  И свещениците влизат в Коронавирус отделенията, ще поръсят със светена вода болните И свещениците влизат в Коронавирус отделенията, ще поръсят със светена вода болните
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР