Властите на Индонезия наредиха всички пристигащи в страната - с

...
Властите на Индонезия наредиха всички пристигащи в страната - с
Коментари Харесай

Всеки пристигнал в Индонезия ще трябва да доказва, че не е вирусоносител

Властите на Индонезия наредиха всички пристигащи в страната - с местно или чуждо гражданство, да показват справка, че не са заразени с коронавируса, от официален орган на държавата, откъдето идват. Това съобщи днес сингапурският в. " Стрейтс таймс ", предаде ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8076
Документът трябва да е на английски и да е издаден до седем денонощия, преди приносителят да е минал индонезийската граница. На КПП-тата ще се организират медицински прегледи. За всички пристигащи е задължителна и двуседмична карантина, се казва в наредба на индонезийското здравно министерство.

В Индонезия въведоха интересно наказание за нарушителите на мярката за социална дистанция

Броят на инфектираните с новия коронавирус в страната към днешна дата надхвърля 17 000, а над 1000 вече са починали, добавя агенцията.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8076  Педро Санчес ще изиска удължение на изключителното състояние в Испания Педро Санчес ще изиска удължение на изключителното състояние в Испания  Водещо здравно списание към американците: Сменете Тръмп Водещо здравно списание към американците: Сменете Тръмп  Франция с реалистична прогноза по кое време да чакаме ваксина против COVID-19 Франция с реалистична прогноза по кое време да чакаме ваксина против COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР