Видео, запечатало отмъщението на подивяла от ярост дама, стана повод

...
Видео, запечатало отмъщението на подивяла от ярост дама, стана повод
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Бясна столичанка направи нещо, за което мрежата дълго ще говори

Видео, запечатало отмъщението на подивяла от ярост дама, стана повод за бурна дискусия във Фейсбук. Клипчето, на което жената хвърля дрехи през терасата на жилищна сграда, се появи в една от столичните групи. От кадрите не става ясно къде точно се развива действието. Ясно е само едно – собственикът на дрехите явно доста е сгафил, за да заслужи подобно отношение.

„ Хванат на тясно..... Операция бързо изнасяне..”, гласи текстът към видеото .

Интернет потребителите са разделени в коментарите си. Едни защитават побеснялата жена, други я упрекват в действията й.
„ Кой знае къв мухльо е тоя мъж, та е допуснал такова публично унижение” и „ Абе, циркове, не се разберат като хората, ама трябва публика да има, иначе не е интересно”, са само част от коментарите, които заваляха под клипчето.



А тези с по-развинтено въображение дори предполагат, че историята си има три сюжета. Според първия, въпросната дама е била повишена в службата и вече няма нужда от любимия си „ Пешо”, който „ кара старо BMW вече не е " милото ", а мързелива свиня без амбиции в живота”. Според втория вариант т.нар. " Пешо " пие или се мърля с колежката си, а блондинката, „ вдъхновена от " зумбата и йогата " е решила да направи качествената промяна ". Според третия сценарий, дамата е луда персона, гледа котки и си харчи заплатата за уискас, а милото е персонажа, който да осигури чувството за драматичност, истерия и незадоволеност”.



„ Яд ме е, че не мога да направя така, когато трябва. Дори в куфар не мога да ги изхвърля”, отбелязва млада дама.

„ А аз си мислех, че само по филмите жените така мятат дрехите през прозореца”, пише друга.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР