Веселин Маринов Веселин Маринов е български певец . Той е

...
Веселин Маринов Веселин Маринов е български певец . Той е
Коментари Харесай

Има промяна в състоянието на Веселин Маринов, който бе приет в болница с COVID-19

Веселин Маринов  Веселин Маринов Веселин Маринов е български певец. Той е роден в град Полски Тръмбеш. Има шанса да завърши бе изписан от болницата, където беше настанен за лечение на COVID-19. За това съобщиха от здравното заведение.

Маринов постъпи там, след като една седмица беше на домашно лечение. Той разбрал, че се е заразил, защото усетил лека отпадналост. Направил си PCR тест, който дал положителен резултат. Но тъй като нямал усложнения, останал на лечение вкъщи.

Но седмица по-късно той продължавал да не се чувства добре и се наложило да бъде приет в болница. Още при първите венозни вливания Маринов се почувствал по-добре, пише dnes.bg.

„ Кажете на хората да се пазят и да не си мислят, че това е просто някакъв си грип. Пожелавам на всички, които не вярват, да дойдат в болниците и да видят какво се случва тук и каква война се води. Да поздрави хората на този страшен фронт. Когато изляза, ще посветя шоу на тези хора, най-вече на медицинските сестри и санитарите, които денонощно бдят над хората тук. Възхищавам се на тези хора “.



Десетки вече са известните личности в България, които са паднали в плен на заразата - певецът Константин, актрисата Йоана Темелкова, изпълнителят Стенли, водещата Гала и нейната екранна партньорка Андреа Банда Банда и т.н. Братът на любимата Тони Димитрова - Йордан, пък изгуби битката с опасната зараза.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14896  Болниците в Северна Гърция са на лимита си поради COVID-19 Болниците в Северна Гърция са на лимита си поради COVID-19  Доц. Мангъров излезе с нови детайлности за синовете си, инфектирани с COVID-19 Доц. Мангъров излезе с нови детайлности за синовете си, инфектирани с COVID-19  Инфекционист: Има огромен прикрит контингент от Коронавирус заболели, ситуацията е съществено Инфекционист: Има огромен прикрит контингент от Коронавирус заболели, ситуацията е съществено
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР