В Ямбол започна поставянето на втората доза ваксини на медиците,

...
В Ямбол започна поставянето на втората доза ваксини на медиците,
Коментари Харесай

В Ямбол започна поставянето на втората доза ваксини на медици

В Ямбол започна поставянето на втората доза ваксини на медиците, които бяха ваксинирани с предишна доставка на препарата на " Пфайзер-Бионтех ", съобщиха от Регионалната здравна инспекция.

До края на седмицата по график трябва да бъдат повторно ваксинирани 178 медицински служители, съобщават от РЗИ.

За Ямболска област са осигурени още 53 флакона от ваксината на " Пфайзер-Бионтех ". С тях ще бъдат поставени двете дози ваксини на общо 159 души от втора фаза, която включва социални работници, потребители на социални услуги и работещи в образованието.

Всички 898 теста, направени в учебните заведения и в центровете за деца в региона са отрицатели. От тях 675 са на педагогически персонал, а 223 - на непедагогически служители.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 19211  Танзания няма проекти да одобри ваксини против COVID-19 Танзания няма проекти да одобри ваксини против COVID-19  Китай уведоми наранени страни за подправени ваксини против COVID-19 Китай уведоми наранени страни за подправени ваксини против COVID-19  Британският вид на ковид е причина за до 20 на 100 от инфектираните в района на Париж Британският вид на ковид е причина за до 20 на 100 от инфектираните в района на Париж
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР