В Плевен са изписани шестима излекувани от COVID-19; само двама

...
В Плевен са изписани шестима излекувани от COVID-19; само двама
Коментари Харесай

В Плевен изписаха шестима излекувани от COVID-19

В Плевен са изписани шестима излекувани от COVID-19; само двама остават на болнично лечение. Това съобщи Момчил Цветков - говорител на Университетската болница " Д-р Георги Странски ", предаде БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9783
Той уточни, че в Клиниката по инфекциозни болести продължават терапията срещу коронавирус на мъж и жена, които са 60-годишни и в момента се намират в добро състояние.

През последните дни не сме приемали нови пациенти с COVID-19, които се нуждаят от лечение в болница, допълни Момчил Цветков.

Още 7 дни строги мерки в Буковлък

През отминаващата седмица няма установени нови случаи на нарушаване на карантината, сочат бюлетините на Областната дирекция на МВР. Полицаите са засилили проверките за спазване на мерките срещу коронавируса. Полицейски екипи в цялата област Плевен следят за носенето на предпазните маски и за спазването на дистанцията.

Село Буковлък остава поставено под частична карантина до 29 юни с полицейски контролни постове на входа и на изхода от селото, които не допускат хора, поставени под карантина да излизат от селището.

В условията на пандемията от коронавирус снощи в Плевен се състоя първото музикално събитие на открито - безплатен концерт в парка на Регионалния исторически музей на общински хор " Гена Димитрова ". Столовете за публиката бяха подредени на доста голямо отстояние един от друг. Сред зрителите се виждаха хора с предпазни маски.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9783  Служител на Община Варна е с позитивна проба за ковид Служител на Община Варна е с позитивна проба за ковид  Шестима учители в Самоков са инфектирани с ковид

Шестима учители в Самоков са инфектирани с ковид  Проф. Балтов: Не сме изпуснали ситуацията, само че това не е елементарен грип

Проф. Балтов: Не сме изпуснали ситуацията, само че това не е елементарен грип
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР