Броят на потвърдените случаи на заразени с новия коронавирус в

...
Броят на потвърдените случаи на заразени с новия коронавирус в
Коментари Харесай

Над 15 000 са потвърдените случаи на коронавирус в Украйна

Броят на потвърдените случаи на заразени с новия коронавирус в Украйна за едно денонощие е нараснал с 522 и общият им брой вече е 15 232 души. Това съобщи днес на брифинг министърът на здравеопазването на страната Максим Степанов.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7636
През изминалото денонощие разболелите се са 522-ма, от тях 390 деца и 110 медици. През последните 24 часа са починали 15 души, а излекуваните са 151, уточни Степанов.

Украйна продължава карантината заради коронавируса до 22 май, но облекчава някои ограничения

От началото на пандемията са регистрирани 15 232 случая на заразяване с Ковид-19, от тях 1056 деца и 2964 медицински работници. Смъртните случаи са 391, а излекуваните от коронавируса са 3060.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7636  Испания с минимум смъртни случаи на инфектирани с новия ковид от съвсем осем седмици Испания с минимум смъртни случаи на инфектирани с новия ковид от съвсем осем седмици  Иран е подготвен да замени пандизчии със Съединени американски щати без предварителни условия Иран е подготвен да замени пандизчии със Съединени американски щати без предварителни условия  Близо половин милион деца в Израел от през днешния ден още веднъж могат да вървят на градина Близо половин милион деца в Израел от през днешния ден още веднъж могат да вървят на градина
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР