Броят на новорегистрираните заразени с коронавирус в Сърбия през последното

...
Броят на новорегистрираните заразени с коронавирус в Сърбия през последното
Коментари Харесай

Броят на смъртните случаи от COVID-19 в Сърбия достигна до 156

Броят на новорегистрираните заразени с коронавирус в Сърбия през последното денонощие нарасна с 263 до 8042, а починалите от заболяването се увеличиха до 156, съобщи сръбското министерство на здравеопазването, цитирано от ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6352
За 24 часа са починали петима души. В болница се намират 3044 души, от които 85 на апарати за изкуствена вентилация. Досега оздравелите са 1182.

От началото на епидемията тестове за SARS-CoV-2 са проведени на 64 303 души.

Продължава да расте броят на заразените с COVID-19 в Сърбия и Хърватия

Сърбия напълно затвори границите си, в страната е в сила извънредно положение и комендантски час.

Бяха отменени парламентарните избори, прекъснати са междуградските автобусни и железопътни връзки. От вторник правителството започна постепенно да отваря пазарите и сервизите, бяха възобновени строителните дейности.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6352  Австралия пусна приложение за следене на случаите на ковид Австралия пусна приложение за следене на случаите на ковид  Росен Желязков: Извънредното състояние може да бъде анулирано на 14 май Росен Желязков: Извънредното състояние може да бъде анулирано на 14 май  Шефът на Шефът на " Пирогов " за екстубирания мъж с COVID-19 след 38 дни на апаратна вентилация: Малко знамение
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР