Броят на новите заразени с коронавируса за едно денонощие в

...
Броят на новите заразени с коронавируса за едно денонощие в
Коментари Харесай

Близо 9000 са новите заразени с коронавируса в Русия

Броят на новите заразени с коронавируса за едно денонощие в Русия достигна максимум от 12 юни, съобщи днес националният оперативен щаб за борба с инфекцията, цитиран от ТАСС.

С регистрираните 8945 случая общият им брой в страната е достигнал 1 185 231. Русия е на четвърто място в света по този показател след САЩ, Индия и Бразилия.

Коефициентът на предаване на коронавируса в страната се е понижил от 1,18 до 1,16, сочат изчисления на ТАСС.

169 души са починали от коронавирусна инфекция в Русия за изминалите 24 часа. Смъртните случаи в страната общо са 20 891 - 1,76 процента от всички регистрирани заразени.

5985 човека с коронавирусна инфекция са оздравели през последното денонощие. Общият брой на възстановилите се в Русия е достигнал 964 242 - 81,3 процента от всички регистрирани заразени.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12718  Кои са последните жертви на ковид у нас? Кои са последните жертви на ковид у нас?  В Молдова е регистриран нов връх на инфектирани с ковид В Молдова е регистриран нов връх на инфектирани с ковид  Без карантина за идващите в Белгия от Видин, Враца, Лом и Монтана Без карантина за идващите в Белгия от Видин, Враца, Лом и Монтана
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР