Броят на заразените с новия коронавирус в Белгия се е

...
Броят на заразените с новия коронавирус в Белгия се е
Коментари Харесай

Броят на заразените с COVID-19 в Белгия се е увеличил за последното денонощие с 485

Броят на заразените с новия коронавирус в Белгия се е увеличил през последното денонощие с 485 и вече е 53 081, съобщи днес министерството на здравеопазването, цитирано от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7645
По негови данни за последните 24 часа са починали още 75 души.

18 починали в Нидерландия за едно денонощие от коронавирус, броят на заразените в Белгия расте

Смъртните случаи в Белгия към днешна дата са 8656. Броят на починалите в съседна Нидерландия през последните 24 часа е 18, което е рекордно нисък показател за последните дни, съобщи Националният институт по здравеопазване.

По негови данни към момента коронавирус е установен при 42 627 души, в това число при 245 за изминалото денонощие. Починали са 5440 човека.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7645  18 умряли в Нидерландия за едно денонощие от ковид, броят на инфектираните в Белгия пораства 18 умряли в Нидерландия за едно денонощие от ковид, броят на инфектираните в Белгия пораства  За пръв път от месеци! Възрастните хора в Турция излязоха на открито За пръв път от месеци! Възрастните хора в Турция излязоха на открито  Москва:Под една пета от пасажерите в публичния превоз носят защитни ръкавици Москва:Под една пета от пасажерите в публичния превоз носят защитни ръкавици
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР