Броят на заразените с коронавирус в Гърция за 24 часа

...
Броят на заразените с коронавирус в Гърция за 24 часа
Коментари Харесай

259 новозаразени с коронавирус в Гърция, 125 са новите случаи в Сърбия

Броят на заразените с коронавирус в Гърция за 24 часа се е увеличил с 259 души, достигайки 9531, починали са шест души, съобщи министерството на здравеопазването на Гърция в своя сайт, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

25 от новите случаи са регистрирани на граничните пунктове при влизане в страната. Общият брой на смъртните случаи от коронавирус в Гърция достигна 254, а средната възраст на починалите е 77 години.

Междувременно в Сърбия през последните 24 часа няма починали от коронавирус, така че общият брой на смъртните случаи от началото на епидемията остава 707, съобщи Министерството на здравеопазването на страната, предаде Бета.

Броят на новозаразените е 125 след като от вчера до днес бяха тествани 8 836 души. На респиратори в болници са 36 паценти. Броят на хоспитализираните лица с COVID-19 е 696.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11810  Пациенти с хепатит са по-защитени от COVID-19 Пациенти с хепатит са по-защитени от COVID-19  Намаляват случаите на инфектирани с ковид във Варна Намаляват случаите на инфектирани с ковид във Варна  В Съединени американски щати пуснаха бърз тест за 5 $ В Съединени американски щати пуснаха бърз тест за 5 $
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР