Брифингът на гръцкото министерство на здравеопазването за ситуацията с разпространението

...
Брифингът на гръцкото министерство на здравеопазването за ситуацията с разпространението
Коментари Харесай

Гърция отмени ежедневния брифинг за коронавируса

Брифингът на гръцкото министерство на здравеопазването за ситуацията с разпространението на коронавируса в страната вече няма да бъде ежедневен, съобщава в електронното си издание вестник " Катимерини ".

Първоначалната идея е била пресконференцията на представителя на министерството за коронавируса Сотирис Циодрас и на зам.-министъра по гражданската защита Никос Хардалиас вече да се провежда четири пъти седмично. В крайна сметка обаче е било решено графикът да бъде облекчен още повече, като брифинг ще има във вторник, четвъртък и неделя.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7532
Обмисля се по-ранно отваряне на ресторантите в Гърция

Неделният ден е бил избран, въпреки че е неработен, защото предшества понеделник, когато обикновено влиза в сила поредната фаза на облекчаването на ограничителните мерки.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7532  Как да се върнем в офиса след COVID-19? Как да се върнем в офиса след COVID-19?  Българският Червен кръст получи подаяние от над 90 000 лева Българският Червен кръст получи подаяние от над 90 000 лева  Според специалист от СЗО пазарът в Ухан може да има роля за появяването на ковид Според специалист от СЗО пазарът в Ухан може да има роля за появяването на ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР