Британският премиер Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден

...
Британският премиер Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден
Коментари Харесай

Джонсън е разговарял с Макрон за облекчаване на транспортния хаос

Британският премиер Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е заяви след среща на Комитета за крисизни ситуации КОБРА, че е имал имал ползотворен разговор с френския президент Еманюел Макрон  Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на за облекчаване на транспортния хаос, след като Франция затвори границата си за 48 часа заради предполагаемия нов щам на коронавируса.

Над 40 държави забраниха пътуванията от Обединеното кралство заради бързото разпространяването на новия щам, който върлува в Лондон и Югоизточна Англия.

Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е успокои британците, че транспортирането на по-голямата част от пресните храни и медикаменти се извършва по график.

Премиерът информира, че повече от половин милион души във Великобритания вече са ваксинирани, отбелязва БНР.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17157  Голяма пързалка ще бъде конфигурирана във Виена по време на новия локдаун Голяма пързалка ще бъде конфигурирана във Виена по време на новия локдаун  Нова заповед на министър Ангелов за идващите от Англия и Северна Ирландия Нова заповед на министър Ангелов за идващите от Англия и Северна Ирландия  Онтарио влиза в нова карантина поради COVID-19 Онтарио влиза в нова карантина поради COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР