Бразилски музикант пусна ремикс на фънк хита Bum Bum Tam

...
Бразилски музикант пусна ремикс на фънк хита Bum Bum Tam
Коментари Харесай

Бразилец агитира ваксинация срещу COVID-19 с ремикс на суперхит

Бразилски музикант пусна ремикс на фънк хита " Bum Bum Tam Tam " с ново послание, насърчаващо хората да побързат да се ваксинират, съобщи ДПА.

Оригиналната песен от 2018 г., която стана първият бразилски видеоклип с над 1,5 милиарда гледания в Ютюб, е призив към жена да разклати ханша си, предаде БНР.

Новата версия на Ем Си Фиоти се нарича " ". Той приканя слушателите да отидат в научния институт Бутантан в Сао Пауло, за да се ваксинират срещу новия коронавирус.

Текстът на новата версия е адапитран към темата за ваксината, а видеото е заснето в института Бутантан. Включен е и откъс на флейта от произведение на Йохан Себастиан Бах.

Бразилия разреши използването на китайската ваксина " Синовак " както и тази на " Астра Зенека/Оксфордски университет в извънреден режим миналата седмица, но началото на ваксинационната кампания не започна гладко. Една от причините беше, че правителството й даде начало по-рано от планирането под обществения натиск.

Президентът Жаир Болсонаро многократно е омаловажавал заплахата от пандемията от новия коронавирус и публично е изказвал недоверие към ваксината " Синовак ", припомня агенцията.

Ремиксът вече е гледан над 3,6 млн. пъти.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18810  При всеобщ локдаун в Хонконг бяха открити единствено 13 нови случая на COVID-19 При всеобщ локдаун в Хонконг бяха открити единствено 13 нови случая на COVID-19  Англия разисква в допълнение стягане на ограничаващите ограничения Англия разисква в допълнение стягане на ограничаващите ограничения  Влошаване на немските бизнес настройки до 6-месечно дъно Влошаване на немските бизнес настройки до 6-месечно дъно
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР