Близки на жертвите от касапницата край македонското село Ласкарци окупираха

...
Близки на жертвите от касапницата край македонското село Ласкарци окупираха
Коментари Харесай

Кървави подробности за смъртоносната катастрофа край Скопие!

Близки на жертвите от касапницата край македонското село Ласкарци окупираха една от болниците, в която са настанени голяма част от пострадалите. Както БЛИЦ съобщи, пътническият автобус е излетял от магистралата Скопие-Скопие и се е преобърнал край пътя. Към момента местните медии съобщават за 13 жертви.

Седем от пътниците са загинали на място, други шест – на път за болницата. Броят на тежко ранените е много голям. Семействата на пътниците много трудно се добират до някаква официална информация.

" Изминаха повече от 3 часа, получаваме информация само от медиите ", оплакват се хората.

Шофьорът на возилото също е сред пострадалите. Животът му е извън опасност. Предстои в най-скоро време той да бъде разпитан от разследващите. Ще му бъде взета проба за алкохол.

Сред пострадалите има и бременна жена, но състоянието й не е тежко и се очаква да бъде освободена от болницата. Голяма част от тежко ранените са вкарани в операционните зали.

Междувременно във видео, което се появи във фейсбук, се вижда как спасителни екипи с тежка техника се опитват да обърнат авариралия автобус. Возилото е на „ Дърмо турс”. Най-вероятно акцията по извличането му ще продължи утрешния ден.





На мястото на трагедията е прокурорът на Скопие. За да определят причините за произшествието, прокурорът ще издаде заповеди за аутопсия на загиналите.

Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР