Благодарение на случилото се все повече хора избират да променят

...
Благодарение на случилото се все повече хора избират да променят
Коментари Харесай

Психотерапевт разкри как ще се промени българинът след пандемията

Благодарение на случилото се все повече хора избират да променят живота си в положителна посока. Винаги има ефект от дефекта. Това заяви по повод пандемията от COVID-19 психотерапевтът и писател Мадлен Алгафари в ефира на Нова телевизия.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8730
По думите ѝ ежедневно вижда, че в условията на криза никога не се увеличава само една страна - няма да има само негативни неща като насилие, депресии и т.н., но хората ще изградят и едни антитела. " Когато мърда ези, мърда и тура. Когато има насилие, има и много повече човечност ", смята тя.

" Хората, които са тръгнали на терапия са по-осъзнати от тези, които не са. Както имаме личен лекар и зъболекар, така трябва да имаме и някого, който се грижи за душевното ни здраве ", заяви още Алгафари.

Психолог: Има повишаване на нивото на тревожност сред хората

На въпрос какъв път ще поемат българите сега, тя заяви, че българинът ще започне да си задава повече въпроси за личната отговорност и за духовното израстване, защото като не помага волята идва неволята. " Животът не е розов филм, ако нямаше трудно, какъв е смисълът да ни има ", запита още Маглен Алгафари.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8730  Проф. Георги Момеков: Стресът намалява имунитета Проф. Георги Момеков: Стресът намалява имунитета  Потвърдените случаи на COVID-19 в Германия се усилиха с 286 за 24 часа Потвърдените случаи на COVID-19 в Германия се усилиха с 286 за 24 часа  Още една италианска столетница пребори ковид Още една италианска столетница пребори ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР