Белгийските власти съобщиха, че от 18 май в страната предстоят

...
Белгийските власти съобщиха, че от 18 май в страната предстоят
Коментари Харесай

Белгия предприема следващи стъпки в отмяната на карантината

Белгийските власти съобщиха, че от 18 май в страната предстоят следващите стъпки за отмяна на ограниченията, въведени заради епидемията от COVID-19.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7884
Предвижда се да отворят музеите, библиотеките, фризьорските салони, при строго спазване на изискванията за безопасно разстояние между посетителите и служителите.

Белгия регистрира 368 нови случая на коронавирус за последното денонощие

Носенето на маски за служителите е задължително, а за посетителите - силно препоръчително, уточни премиерът Софи Уилмес на пресконференция. Тя добави, че ще бъдат отворени също пазарите с до 50 сергии и големите паркове. Разрешава се спортуването заедно и на открито на до 20 души.

Допустимото присъствие на погребения и сватби ще бъде разширено до 30 души. Остават затворени кафенетата и ресторантите, а масовите прояви са забранени до 30 юни.

Белгия отчита от втората половина на април трайно намаление в дневния брой на новозаразените и приетите в болница, както и постоянен ръст в броя на излекуваните. По данни, цитирани в местни медии, около половин милион души в страната вече имат антитела срещу новото заболяване.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7884  Панорамата в Плевен остава затворена Панорамата в Плевен остава затворена  Британският министър председател заяви, че 275 здравни и обществени служащи са умряли от COVID-19 Британският министър председател заяви, че 275 здравни и обществени служащи са умряли от COVID-19  Германия възнамерява да стартира да отваря последователно границите си от събота Германия възнамерява да стартира да отваря последователно границите си от събота
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР