БСП видя паника и безсилие в действията на ГЕРБ, които

...
БСП видя паника и безсилие в действията на ГЕРБ, които
Коментари Харесай

БСП за отпадналия министър: Не знаем утре какво ще се случи

БСП видя паника и безсилие в действията на ГЕРБ, които били непредсказуеми - нямало как да знаем утре или след седмица какво ще се случи. Повод за коментара бе оттеглянето на Александър Манолев от номинацията за транспортен министър, пише " Канал 3 ".
" Разбира се, че когато предлагаш екип, с който да работиш, трябва да го познаваш този екип и най-малкото да знаеш миналото на хората, с които ще работиш. Това показва безсилието на правителството, безсилието на премиера. Действа се в ситуация на паника, която няма как да не доведе до допускането на такива грешки ", каза след изявлението на Манолев зам.-шефът на червената група Георги Свиленски.
" Още по-лошото е, че виждаме последните 3-4 дни и дори седмица непрекъснато чудене какво да се прави с предложения за министри, съгласуване на коалиционни партньори – ще бъдат гласувани едни, други няма да бъдат гласувани, внасяне в Народното събрание, оттегляне от Народното събрание. Тоест, ние не може да кажем утре какво ще се случи, камо ли другата седмица – какви кандидати ще бъдат предложени ", добави соцдепутатът.
По повод казуса с Манолев соцдепутатът дори допусна, че не само липсата на президентския подпис под указа за Маринов е била причината за отлагането на гласуването на министерските рокади. И другите причини вече започнали една по една да излизат.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР