Антигона Янулис, жената на Митьо Очите, от която той има

...
Антигона Янулис, жената на Митьо Очите, от която той има
Коментари Харесай

Жената на Митьо Очите го напусна, покри се в мизерна софийска панелка

Антигона Янулис, жената на Митьо Очите, от която той има и дете, е напуснала семейният палат в Несебър. Това поне става ясно от нейната постоянна жилищна регистрация.

Според учредителния акт на последната й фирма - " Мит Рентакар ", по лична карта тя живее в столичния квартал " Надежда " - 1 в най-обикновена панелка.



Самото седалище на фирмата е в бургаския квартал " Славейков ".

Източници на БЛИЦ разкриват, че през последните месеци Антигона Янулис е влошила отношенията си със Станка - майката на Димитър Желязков. Приближени до семейството разкриват, че властната дама държи да има контрол върху всичко и всъщност е единствената, спрямо която Митьо Очите има респект.

Публична тайна са и многобройните забежки на несебърския бос. Самата Антигона била принудена да търпи, но капката преляла с разкритията, че по време на ареста си в Турция Митьо Очите е бил в стаята си с мистериозна, млада дама.



От видеозапис, разпространен от андолската осведомителна агенция, лицето на една от двете закопчани с Митьо Очите дами се вижда за кратко. Дамата удивително прилича на друга близка до сърцето на морския Ал Капоне красавица - варненката Ренета Николова. 29-годишната брюнетка е дъщеря на изтърпяващия доживотна присъда Никола Николов - бивш управител на най-голямата частна фирма за изкупуване на скрап - " Трансинс ".

Независимо от всичко, Антигона продължава да брани Димитър Желязков. След като го посети в Турция в началото на тази година, тя изригна: „ Чрез ровене в миналото се правят жалки опити да бъде смазан психически човекът, с когото живея от 2001 г. под един покрив, чиито деца отгледах и когото познавам най-добре от всички ви.”

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР