Американският президент обеща да се справи с коронавируса, когато говори

...
Американският президент обеща да се справи с коронавируса, когато говори
Коментари Харесай

Американският президент обеща да победи COVID-19

Американският президент обеща да се справи с коронавируса, когато говори за пандемията в речта, с която прие номинацията за кандидат-президент на националния конгрес на Републиканската партия, предаде БТА, цитирайки ДПА.

" Ще победим вируса и пандемията и ще излезем по-силни от всякога ", заяви Тръмп без да излага конкретен план. " Целият свят е изправен пред нов и мощен невидим враг. Като онези смели американци преди нас ще посрещнем предизвикателството. Осигуряваме животоспасяващо лечение. И ще създадем ваксина, преди края на годината или може би дори по-рано ", заяви Тръмп, цитиран от Ройтерс.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11815  Почти двойно повече излекувани от новозаразени с COVID-19 за денонощие Почти двойно повече излекувани от новозаразени с COVID-19 за денонощие  Англия добави Швейцария, Чехия и Ямайка в карантинния си лист, само че извади от него Куба Англия добави Швейцария, Чехия и Ямайка в карантинния си лист, само че извади от него Куба  Актьорът Владо Пенев е с ковид Актьорът Владо Пенев е с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР