Американският президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски

...
Американският президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски
Коментари Харесай

Джо Байдън: Учителите са приоритетна група за ваксинация срещу COVID-19

Американският президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в смята, че учителите в САЩ трябва да бъдат ваксинирани срещу COVID-19 с приоритет, но ще се вслуша в препоръките на учените за всеобхватен подход за отваряне на училищата, заяви днес Белият дом, цитиран от БТА.

" Байдън смята, че учителите трябва да заемат приоритетно място в списъка за ваксиниране, той подкрепя това. Той счита, че учителите трябва да получат ваксини, но се вслушва в научните кръгове и има няколко важни стъпки, които трябва да предприемем, за да гарантираме, че училищата може да отворят и да го направят безопасно. Ваксините са само една част от това ", заяви в интервю за телевизия Ем Ес Ен Би Си директорката на Белия дом за комуникациите Кейт Бедингфийлд.

Шефката на Центровете за контрол и превенция на заболяванията Рошел Валенски каза, че оглавяваната от нея американска федерална агенция може да издаде тази седмица нови указания за отваряне на училищата.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 19531  Англия стяга условията за идващите от чужбина Англия стяга условията за идващите от чужбина  В Монтанско против COVID-19 са имунизирани 741 души В Монтанско против COVID-19 са имунизирани 741 души  Израел имунизира против COVID-19 чужденци и претенденти за леговище Израел имунизира против COVID-19 чужденци и претенденти за леговище
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР