Авиационните власти на Виетнам дадоха разрешение да бъдат извършени малък

...
Авиационните власти на Виетнам дадоха разрешение да бъдат извършени малък
Коментари Харесай

Виетнам възобновява полетите до шест страни

Авиационните власти на Виетнам дадоха разрешение да бъдат извършени малък брой международни полети до шест азиатски страни, предаде ДПА.

Виетнам спря авиосъобщенията преди пет месеца в опит да попречи на разпространението на коронавируса.

От 22 септември се разрешават полетите до Лаос и Камбоджа, като вече започват да се обслужват и маршрутите до Китай, Япония, Южна Корея и Тайван.

Първоначално обаче самолетите ще превозват само международни студенти, членове на виетнамски семейства, останали блокирани в чужбина, дипломати и висококвалифицирани служители.

Туристи засега няма да могат да купуват билети, цитира БТА.

Желаещите да пътуват до Виетнам трябва да са се тествали за Ковид-19 до три дни преди полета и при кацането в страната на всички отново ще бъдат направени тестове преди период на задължителна карантина. Посетителите ще трябва да платят за тестовете и настаняването в карантинни центрове.

Първоначално, Виетнам бе обявил възобновяване на полетите през юли, но тези планове бяха спрени от започналата нова вълна на епидемията в крайбрежния град Дананг.

В страната са регистрирани общо 1063 случая на коронавирус и 63 смъртни случая, свързани с патогена. От две седмици не е регистрирано вътрешно предаване на вируса.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12248  312 нови случая на ковид за денонощие в Гърция 312 нови случая на ковид за денонощие в Гърция  Доналд Тръмп отсече: Дори да няма ваксина, COVID-19 самичък ще си отиде Доналд Тръмп отсече: Дори да няма ваксина, COVID-19 самичък ще си отиде  Нов случай на ковид е открит в шивашка компания в Търговище Нов случай на ковид е открит в шивашка компания в Търговище
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР