102-годишната вдовица, подала иск срещу радиоводещия Петър Волгин заради репликата

...
102-годишната вдовица, подала иск срещу радиоводещия Петър Волгин заради репликата
Коментари Харесай

Чуйте 102-годишната г-жа Ценка, която съди Петърчо Волгин

102-годишната вдовица, подала иск против радиоводещия Петър Волгин поради репликата му " за какво трябваше да има Народен съд ", излезе с лицето си пред българския ТВ канал " Евронюз ". Досега юристът й пазеше самоличността й загадка, само че тя и синът й са решили да опишат пред камери за какво съдят водещия за обявата в обществените мрежи.

102-годишна съди Петър Волгин поради думите му - да се върне Народният съд
Ценка Горанова споделя пред камерите още веднъж историята за брачна половинка си, извикан в общината " за информация " и убит през 1944 година от " новата власт ".

" Баща ми върви да го търси, неговия татко, братя, сестри, братовчеди, всички го търсиха и никой не го откри. Увещаваха ме да се бракосъчетавам повторно, не желаех. Синът ми беше на 2 годинки. "

Синът й Емил Горанов споделя пък по какъв начин е знаел за татко си единствено, че е " фашист ", а за себе си - че е " дете на национални врагове ". 



И двамата нямат планове да се откажат от желае, готвят се и за групов подобен - въпреки че досега съдът отхвърля желае, с тезата, че Волгин не е обидил персонално вдовицата.

" Това ще е тест за правораздавателната ни система ", споделя юристът на делото против Волгин.

" Аз съм подготвен да се откажа от желае, при едно само изискване - той да съобщи в какъв период ще ми даде точен адрес и място на убийството на моите родители ", отбелязва Горанов.

" Волгин не е публицист, а пропагандист, който пропагандира в избрана посока и явно хората, които са избивали други българи, някои без съд и присъда, други с измислена присъда от „ Народния съд “, са му симпатични и ги поддържа. “
Това разяснява пред Euronews през днешния ден банкерът Левон Хампарцунян, мотив за обявата на Волгин през февруари, която гласеше  " Достатъчно е да погледаш единствено десетина минути някой нагъл и неумен паралия като Хампарцумян, с цел да схванеш за какво е трябвало да има Народен съд ".

Според Хампарцумян такива каузи са добра концепция.

" Г-н Волгин желае да се показа в ролята на преследвана жертва. Той би би трябвало да бъде ненавиждан от естествените хора. Притеснява ме толерантността на хората, които би трябвало да се грижат за съблюдаване на закона, по отношение на такива прояви. Има една граница, която не трябва да се прескача ", прибавя банкерът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР