1000 лева ще трябва да плати пловдивчанка за хулиганство, извършено

...
1000 лева ще трябва да плати пловдивчанка за хулиганство, извършено
Коментари Харесай

Пловдивчанка от махалата към социална работничка: Ще те оскубя и пребия

1000 лв. ще би трябвало да заплати пловдивчанка за безчинство, осъществено в приемна на " Социални грижи " в Пловдив, реши Районният съд. Инцидентът е станал на 29 ноември м.г. Ромката Анка Борисова нахълтала в институцията и вдигнала скандал на служителка. Поводът бил, че поради нейн отчет щерка й нямало да получи помощ за отопление. При инспекция чиновничката установила, че тя не живеела на посочения адрес в заявката й за разпределяне на безвъзмездни въглища.

" Ще те оскубя, ще те пребия. Само да стъпиш в махалата, ще видиш какво ще ти се случи ", разкрещяла се Борисова. Социалната работничка се уплашила да не я удари и почнала да вика за помощ сътрудниците си. Те се намесили и нападателната посетителка била изведена от постройката. Свидетели на грозната сцена станали десетки жители.

" С дейностите си обвинената е посочила, че не се смята обвързана от съществуващите правила на държание и е демонстрирала неуважение на открития ред ", показват магистратите в претекстовете си. За безчинство законът планува отнемане от независимост до 2 година или пробация, както и публично неодобрение. В съответния случай е наложена административна глоба, защото Борисова е с чисто досие и от държанието й няма нанесени материални вреди, написа " 24 часа ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР