100% фалшива новина. Който я е пуснал, аз не съм

...
100% фалшива новина. Който я е пуснал, аз не съм
Коментари Харесай

Борисов: Бойкот на КСНС – това е фалшива новина


100% подправена вест. Който я е пуснал, аз не съм нито сътрудника Симеонов, нито Антон Тодоров да ви давам оценки. Който без да ревизира 20 участници дали това, което споделям е истина, и е пуснал такива внушения, е 100% подправена вест. Разчитам на вашия професионализъм.

Това съобщи министър председателят Бойко Борисов на брифинг н Министерски съвет, съобщи кореспондент на БГНЕС

Той акцентира, че има 20 очевидци, плюс стенограма. „ Ако неистина, елате и ме заплюйте мене. Седнахме, кафенце си пихме, говорихме си по разнообразни тематики, по стратегиите. Излизам и разбирам, че аз го бойкотирам. Това е не подправена вест, нямате право да го внушавате, тъй като не е истина “, сподели Борисов.

Той акцентира, че се е разпоредил на началника на кабинета да спре всички пътувания на министрите за няколко дни, с цел да се организира КСНС на 17 октомври. Според него в постройката на „ Дондуков “ е имало „ прелестна конюнктура “.

„ Ще видите от стенограмата. Аз предлагах дали да викнем различен вицепремиер, дали други хора от партията, с цел да излезем с решение “, сподели още един път министър председателят и акцентира, че „ в общи линии разногласията са два. Съгласието е, че би трябвало да има подобен орган. Несъгласията сред двата закона, които се бият, те ще се решат в Народното събрание. Няма да се решат в президентството. Кой кого да назначава за началник. Сигурното е, че Министерски съвет няма да го назначава. Битката в този момент е сред парламент и президент. Не е моя “, съобщи той.

„ Президентът Радев буквално сподели, изтъквам: „ Не е хубаво да приключвам и да излизаме долу без ръководителя на най-голямата парламентарна група Цветан Цветанов, без Мустафа Карадайъ на Движение за права и свободи и без Веселин Марешки на Воля. Отидохме, извади си календара, ден по ден гледахме “, описа Борисов. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР