100% електрическият и уникален за автомобилната индустрия като цяло на

...
100% електрическият и уникален за автомобилната индустрия като цяло на
Коментари Харесай

Голямо червено копче за електрическото AMI

100% електрическият и неповторим за автомобилната промишленост като цяло на Citroen беше стартиран на пазара с обещанието да бъде колкото ексцентричен, толкоз и функционален. От френската компания оферират впечатляващ набор благоприятни условия за персонализация и спомагателни модулни решения, а в този момент електрическият автомобил предлага и нова функционалност, която подсигурява в допълнение улеснение и покачване на сигурността.

Новата функционалност се назовава MY AMI PLAY и е част от приложението за мобилни телефони My Citroën. В композиция със специфичният бутон Citroen Switch, който, съгласно желанията на лидера, може да бъде безусловно залепен в лявата и дясната част на кормилото, водачът получава бърз достъп до най-често употребяваните функционалности на своя телефон по време на ръководството.

С натискането на бутона, който се свързва посредством Bluetooth, или неговото задържане, на екрана на мобилния телефон се изобразява подсъзнателен нов интерфейс с бърз достъп до навигационната система (Waze, Гугъл Maps, Maps на Apple), радио, музикални описи, телефонията и гласов помощник.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР