100 британски депутати може да бъдат убити за пет минути,

...
100 британски депутати може да бъдат убити за пет минути,
Коментари Харесай

100 британски депутати може да загинат за 5 минути при атентат в парламента

100 английски депутати може да бъдат убити за пет минути, в случай че терористи извършат нахлуване в постройка на парпламента, написа лондонския в. Телеграф.

Полицията в Обединеното кралство през днешния ден оповести резултатите от инспекция на сигурността на постройките в органа на законодателната власт. Служителите на реда са имитирали въоръжена офанзива против Уестминстър. Симулацията е посочила, че при вероятно терористично нахлуване за пети минути гибелта си ще намерят минимум 100 от 1140-те законодатели. "Нашите депутати са лесна цел ", вършат изводите си създателите на документа.

Експериментът е осъществен пет месеца след терористичното нахлуване до постройка на Народното събрание в Лондон. Тогава 52-годишният Халид Масуд се вряза измежду пешеходци и служители на реда на Уестминстърския мост. После той слезе пред английския парламент и атакува с нощ служителя на реда, охраняващ входа на постройката. Мъжът бе убит от полицията. При нападението му бяха убити петима души и ранени няколко десетки, напомня Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР