10 уголемявания на дупето, 500 дози ботокс в лицето, 40

...
10 уголемявания на дупето, 500 дози ботокс в лицето, 40
Коментари Харесай

500 пъти си опъва лицето новата Ким Кардашиян

10 уголемявания на дупето, 500 дози ботокс в лицето, 40 надувания на устните с филъри, унищожаване на четири ребра - по този начин бразилката от Сао Пауло Дженифър Памплона се пробва в продължение на 11 години да замязя на Ким Кардашиян.

А най-после, когато съумява да замяза на нея, стартира да съжалява за профуканите 600 хиляди $ за интервенции. 28-годишното маце, което единствено се назовава Ким Кардашиян минава през безчет трансформации, с цел да трансформира в кльощавото си тяло в тяло на сексбомба, написа в. „ Сън “.

Бразилката се вманиачава по естетична хирургия и процедури, откакто в учебно заведение учениците й се подиграват, че е прекомерно кльощава. На 17 години кара баба си да подпише документ, че е съгласна да направи промяна на бюста си. Оттогава „ новата Ким “ не може да спре да се тунингова и през днешния ден съжалява за безумието си.

Най-голямата и драма е с устните, които са наблъскани с филъри 40 пъти за 10 години, вследствие на което, в случай че към този момент спре,  устните ще замязат на тези на 100-годишната бабичка. Сега Дженифър, която имах 56 см талия и 109 см ханш, умолява девойките да не повтарят нейната неточност.  „ Ако някой има проблем, интервенцията няма да го реши, би трябвало психолог “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР