10-ти юбилеен концерт С обич за децата, в памет на

...
10-ти юбилеен концерт С обич за децата, в памет на
Коментари Харесай

Концерт в подкрепа на семейства на загинали в системата на МВР се проведе Варна

10-ти юбилеен концерт „ С любов за децата, в памет на бащите герои “ се организира през днешния ден на амфитеатъра под Пантеона в Морската градина във Варна. Проявата се провежда от Синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи – Варна, която празнува тази година 10 години от своето учредяване и под патронажа на кмета на Варна. Гости на събитието бяха министърът на вътрешните работи Младен Маринов, министърът на младежта и спорта Красен Кралев, кметът на Варна Иван Портних, регионалният шеф Стоян Пасев, шефът на ОД Министерство на вътрешните работи - Варна комисар Даниел Пашов и шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи - Добрич комисар Никола Панчев.

Инициативата е в поддръжка на децата и фамилиите на починали и потърпевши при осъществяване на служебния си дълг служители на реда и пожарникари от Областните структури на Министерство на вътрешните работи. Средствата, събрани по време на концерта, ще отидат за подкрепяне на децата и фамилиите им.

Представителният духов оркестър на Военноморските сили на Република България с диригент капитан трети сан Мирослав Трифонов постави началото на благотворителния концерт с осъществяване на химна на Република България. По време на събитието по традиция присъстващите имаха опция да видят проява с полицейска, пожарна техника и помощни средства и подготвени полицейски кучета. Представена бе и военна техника на Военноморските сили и на Военна полиция.

“Искам да поздравя синдикалната организация на Министерство на вътрешните работи – Варна за тази самодейност. За десета поредна година на този ден ние си спомняме за нашите сътрудници, които служейки в публичен интерес са изгубили живота си. Нашата цел е да оказваме помощ непрекъснато на техните фамилии и деца ”, сподели пред присъстващите министър Младенов.

Кметът Иван Портних поздрави уредниците и участниците в събитието, като благодари на всички чиновници на органите на реда за всеотдайността и високия професионализъм.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР